Announcement

Collapse
No announcement yet.

A18.2 b2 EXP bug thread

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    Simple bug report: Pass and Gas tall and wide sign outside the building collapses as soon as any block gets destroyed

    Seed, map name, location?
    - Schwanz9000
    Last edited by schwanz9000; 11-26-2019, 03:55 AM.

    Comment


      #47
      Summary: Getting bedrock block exploit
      Spoiler: 

      Game Version: A18.2 b2 and earlier
      Platform: PC
      OS/Version: Windows
      Game mode: (MP host / MP client / SP)

      Did you wipe old saves? Yes
      Did you start a new game? Yes
      Did you validate your files? Yes
      Are you using any mods? No
      EAC on

      Bug Description: If you hit bedrock (or any other block under traderarea or land claim with infinite health protection) before destroying animal corpse, you will get 1 bedrock block.

      Reproduce steps: Kill an animal, get durability of the corpse up to the moment when the next hit will destroy it, then hit bedrock block, then destroy corpse and you'll get 1 bedrock block among meat&bones&fat. Same thing will work for any other block with bedrock properties for you, for example you can get vending machine from trader.

      SCREENSHOTS
      20191125145539_1.jpg

      20191125145544_1.jpg

      Already confirmed and reported. Thanks! - Schwanz9000
      Last edited by schwanz9000; 11-26-2019, 03:54 AM.

      Comment


        #48
        Summary: duplicate paint entry in painting.xml

        Game Version: A18.2 b2 and earlier
        Platform: PC
        OS/Version: Windows
        Game mode: (MP host / MP client / SP)

        Did you wipe old saves? Yes
        Did you start a new game? Yes
        Did you validate your files? Yes
        Are you using any mods? No
        EAC on

        Bug Description:
        <paint id="168" name="txName_Carpet4"> has two entries in painting.xml
        Last edited by AV7daystodie; 11-25-2019, 12:16 PM.

        Comment


          #49
          Summary: Purple Firefighter's Helmet impossible to obtain

          Game Version: A18.2 B2
          Platform: PC
          OS/Version: Windows
          CPU Model: nr
          System Memory: nr
          GPU Model and VRAM: nr
          Screen Resolution: nr
          Video Settings: nr
          Game mode: nr

          Did you wipe old saves? No
          Did you start a new game? No
          Did you validate your files? Yes
          Are you using any mods? Yes
          EAC on or off? off

          Status: NEW

          Bug Description: There's no way to obtain a purple firefighter's helmet. It's not on the loot tables, it's not on the trader tables and crafting quality is governed by light armor which only goes up to 5. This is pretty much a copy&paste of a previous bug report about the military stealth boots, which, like the firefighter's helmet, is craft-only unlocked through almanacs.

          Reproduce steps:

          Press F1 to open the console, then type dbs.
          This will open a panel in game for you to type the bug in.
          Once done click OK.
          There will then be a SCREENSHOTS folder in the main 7 days folder containing the screenshot.

          1) Craft firefighter's helmet with heavy armor skill level 5.
          2) Check loot.xml for armorFirefightersHelmet.
          3) Check traders.xml for armorFirefightersHelmet.

          Actual result: Quality 5, not there, not there.

          Expected result: Some way of getting it.



          This is by design, new system will be implemented, for now blue is normally as good. - Twigg
          Last edited by Twigg; 11-26-2019, 09:53 AM.

          Comment


            #50
            Summary: Tar texture (paint id 148) can be copied, but not selected from texture menu.

            Spoiler: 
            Game Version: A18.2 B2
            Platform: PC
            OS/Version: Windows
            CPU Model: nr
            System Memory: nr
            GPU Model and VRAM: nr
            Screen Resolution: nr
            Video Settings: nr
            Game mode: nr

            Did you wipe old saves? No
            Did you start a new game? No
            Did you validate your files? Yes
            Are you using any mods? Yes
            EAC on or off? off

            Status: NEW

            Bug Description: While doing some remodelling of the army base I took over, I replaced a block on the top outside floors, and when I went to paint it I noticed that the texture I copied with the brush was not available on the texture menu. Looking at it with F3, I noticed it's the tar (see screenshot).

            Reproduce steps:

            Press F1 to open the console, then type dbs.
            This will open a panel in game for you to type the bug in.
            Once done click OK.
            There will then be a SCREENSHOTS folder in the main 7 days folder containing the screenshot.

            1) Find some tar texture somewhere (military base -- not camp -- has it on the main building).
            2) Use the paint brush to copy the texture.
            3) Try to find the texture in the paint brush texture menu.

            Actual result: Can copy the texture, but the texture immediately changes when opening the texture menu, and can't find it there.

            Expected result: Either not being able to copy it, or being able to find it on the menu.

            A18.2_2019-11-25_12-17-41.jpg



            Verified and reported,ty. - Twigg
            Last edited by Twigg; 11-26-2019, 06:44 PM.

            Comment


              #51
              High contrast map

              Game Version: A18.2 b2
              Platform: PC
              OS/Version: Windows
              CPU Model: AMD Ryzen 2700X
              System Memory: 16
              GPU Model and VRAMnVidia GTX 1080 Ti 11 GB
              Screen Resolution: 1920x1080
              Video Settings: See screenshot
              Game mode: SP on RWG MAP

              Did you wipe old saves? Y
              Did you start a new game? Y
              Did you validate your files? Y
              Are you using any mods? N
              EAC on or off? N

              Status: NEW

              Bug Description:

              Reproduce steps:
              Not always work, better try at night.
              You need:
              1. a minibike/moto (A minibike in my savegame)
              2. Head light mod installed in to a head

              Leave transport, toggle on flashlight, ride a transport, toggle transport lights, open map.
              You should see the bug.
              mb you need reproduce this a lot via leaving/riding tranport and switch the lights on yor head & transport.
              Something like that.


              Actual result: High contrast map

              Expected result: Normal map as always
              Attached Files

              Comment


                #52
                Any news regarding "AMD 5k and 6k cards may have flashing triangles on the ground"?

                Comment


                  #53
                  Originally posted by jeffrezyah View Post
                  Any news regarding "AMD 5k and 6k cards may have flashing triangles on the ground"?
                  We are currently testing a fix for that. - Twigg

                  Comment


                    #54
                    Originally posted by Twigg View Post
                    We are currently testing a fix for that. - Twigg
                    Sweet

                    Comment


                      #55
                      couple of random world generation bugs

                      Summary: Bug #1, Crashes during random world generation. Bug? #2, generation takes extreme amount of time.

                      Spoiler: 
                      Game Version: Bug#1 18.2 b2. Bug? #2 started after b155
                      Platform: (PC / Mac)
                      OS/Version: Windows 10
                      CPU Model: amd x4 860K
                      System Memory: 8 GB
                      GPU Model and VRAM: NVIDIA GeForce GT 730 2GB


                      Did you wipe old saves? Yes
                      Did you start a new game? Yes
                      Did you validate your files? Yes
                      Are you using any mods? No
                      EAC off

                      Status: NEW

                      Bug Description: Since B155 my random world generation went from 25 minutes for an 8k world up to nearly 2 hours. I assumed it had something to do with the change to terrain generation for 2GB or lower vram. Which is annoying since it was working fine for me before that.

                      And seemingly with each build since then it has gotten worse. It started by taking nearly 2 hours to generate, then it sometimes crashed near the end(frustrating) and now it can't even make it to 10% before crashing to desktop.

                      I can generate a 4K world, however. Takes 18 minutes. Don't know how that compares to pre 155 as I have always done 8K.

                      crash output log https://pastebin.com/KA1PdhL4


                      Hi, sorry but your gpu is using the bare minimum to run the game, so generating larger maps will take longer, we have provided 3 8k maps in game for you to use, pregeon01 to 03 . - Twigg
                      Last edited by Twigg; 11-28-2019, 09:57 AM.

                      Comment


                        #56
                        Summary: Typo/issue in the (after-respawn) notification of death penalty on top of the tool menu (belt).It says 10% penalty instead of 25%.

                        Game Version: A18.2 b2
                        Platform: PC
                        OS/Version: Windows
                        Game mode: ALL

                        Did you wipe old saves? YES
                        Did you start a new game? YES
                        Did you validate your files? YES
                        Are you using any mods? NO
                        EAC on or off? OFF

                        Status: NEW

                        Bug Description: Typo/issue in the (after-respawn) notification of death penalty on top of the tool menu (belt). It says 10% penalty instead of 25%.

                        Reproduce steps:

                        1-Die.
                        2-Read the notification on top of the belt after respawn and you'll notice it reads: "YOU'VE BEEN RESURRECTED: 10% XP LOST" instead of 25%.

                        Actual result: Notification of death penalty on top of the tool menu (belt) says 10% penalty instead of 25% just after respawn.

                        Expected result: Notification of death penalty on top of the belt should say "25%" death penalty instead of the current outdated "10%".

                        (FIX WON'T REQUIRE ANY TRASLATION AS IT'S NUMERICAL AND THEREFORE MULTILANGUAGE).

                        Screenshot:
                        20191128014515_1.jpg

                        Comment


                          #57
                          Thread now closed, please go to the b5 thread.
                          We will follow up and answer to unanswered posts here, no need to refile them again.

                          Comment

                          Working...
                          X