Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bug I have not seen before.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Bug I have not seen before.

    So, when I start the game i get the attached set of errors that appear just as the menu is about to load.
    Annotation 2020-02-23 172925.png
    Things I have done to resolve this issue:
    1 - Verified File Integrity - No issues.
    2 - Restarted Computer
    3 - Went into load menu and cleaned all save files and map files.. effectively cleaning out everything.
    4 - Uninstalled and then re-installed game using Steam

    None of these have made any difference.

    Thanks for any help I can get.

    #2
    Please upload your output log to pastebin. Instructions here.

    Comment


      #3
      Originally posted by schwanz9000 View Post
      Please upload your output log to pastebin. Instructions here.
      Here you go

      https://pastebin.com/mZURp0B4

      Comment


        #4

        Removing or updating your GUI mod will fix this.

        Schwanz9000

        Comment


          #5
          Apologies but I do not know what you mean by that. I do not have any mods installed on 7daystodie. Could you explain to me how I am to remove or update the gui mod?

          Thanks,

          Comment


            #6
            Originally posted by shawlemmond View Post
            Apologies but I do not know what you mean by that. I do not have any mods installed on 7daystodie. Could you explain to me how I am to remove or update the gui mod?

            Thanks,
            You do. You have SMX installed.

            Code:
            2020-02-23T17:18:20 6.735 INF [MODS] Start loading
            2020-02-23T17:18:20 6.737 INF [MODS] Trying to load from folder: SMXhud
            2020-02-23T17:18:20 6.764 INF [MODS] Loaded Mod: SMXhud (A18b139r1)
            2020-02-23T17:18:20 6.765 INF [MODS] Trying to load from folder: SMXhudIcons
            2020-02-23T17:18:20 6.765 INF [MODS] Loaded Mod: SMXhudIcons (A172b27r1)
            2020-02-23T17:18:20 6.765 INF [MODS] Trying to load from folder: SMXhudStats
            2020-02-23T17:18:20 6.766 INF [MODS] Loaded Mod: SMXhudStats (A172b27r1)
            2020-02-23T17:18:20 6.766 INF [MODS] Trying to load from folder: SMXmenu
            2020-02-23T17:18:20 6.769 INF [MODS] Loaded Mod: SMXmenu (A174B4r1)
            2020-02-23T17:18:20 6.769 INF [MODS] Trying to load from folder: SMXmSta
            2020-02-23T17:18:20 6.770 INF [MODS] Loaded Mod: SMXmSta (A172b27r1)
            2020-02-23T17:18:20 6.770 INF [MODS] Trying to load from folder: SMXxEnc
            2020-02-23T17:18:20 6.770 INF [MODS] Loaded Mod: SMXxEnc (A172b27r1)
            2020-02-23T17:18:20 6.770 INF [MODS] Trying to load from folder: SMXxSEfct
            2020-02-23T17:18:20 6.770 INF [MODS] Loaded Mod: SMXxSEfct (A172b27r1)
            2020-02-23T17:18:20 6.770 INF [MODS] Initializing mod code
            2020-02-23T17:18:20 6.770 INF [MODS] Loading done
            That's 7 UI mods right there, all SMX.
            Go to your client directory and delete the Mods folder.

            Comment

            Working...
            X